Brahmacharini Prabha Ma

Al van kinds af aan vroeg ik mij af hoe deze wereld in elkaar steekt. Door deze nieuwsgierigheid en mijn liefde voor dieren ben ik diergeneeskunde gaan studeren. Al snel werd me duidelijk dat ik in de wereldse wetenschap geen bevredigende antwoorden kreeg. Dit in combinatie met fysieke klachten, brachten mij tot de spiritualiteit, oftewel de wetenschap van de wereld binnenin onszelf.

Brahmacharini Prabha Ma
Brahmacharini Prabha Ma

Op mijn negentiende startte ik met meditatie en sindsdien heb ik vele meditatie technieken gevolgd en vele spirituele paden bewandeld. Dit gaf mij wél de antwoorden die resoneerden met iets diep in mezelf. In 2010 ben ik 9 jaar lang, samen met mijn toenmalige partner, de wereld gaan rondzeilen. Het wekenlang op zee zijn, overgeleverd aan Moeder Aarde was ook een diep spirituele ervaring: het versmelten met het oneindige blauw van oceaan en lucht...

In 2014 heb ik mijn geliefde spiritueel leraar gevonden, Sri Bhagavan, uit Kolkata, India. Hij maakte dat het diepe mysterie in mezelf steeds meer ervaren en gezien kon worden en zo kwam ik Thuis bij meZelf.

Sinds dat ik Bhagavan ken, ben ik nauw bij International Vedanta Society betrokken en voel mij geroepen om de prachtige leer van Vedanta met iedereen te delen die daar behoefte aan heeft.

Op 3 januari 2024 heb ik de inwijding tot Brahmacharini mogen ontvangen en is mij de naam Prabha Ma gegeven. Prabha betekent Licht of zonnestraal.