Mantrazang bijeenkomsten-vanuit het hoofd in het Hart

Ontdek de Stilte die achter de heilige klank van Mantra verscholen ligt

Samen mantra's zingen voor innerlijke vrede
Samen mantra's zingen voor innerlijke vrede
Samen mantra's zingen voor innerlijke vrijheid
Samen mantra's zingen voor innerlijke vrijheid
Samen mantra's zingen voor innerlijke rust
Samen mantra's zingen voor innerlijke rust
Samen mantra's zingen voor innerlijke vreugde
Samen mantra's zingen voor innerlijke vreugde

Je bent van harte welkom om mee te komen zingen, dansen of gewoon lekker te luisteren. Een moment van bezinning en gezellig samen zijn. Laat je meevoeren door helende klanken om die plek in jezelf te bereiken waar alleen de verstilling overblijft.

Een moment van bezinning en tot jeZelf komen in een veilige omgeving

Deze mantrazang bijeenkomsten worden gehouden in huiselijke sfeer waar je je thuis kan voelen onder het genot van een kop thee en iets lekkers. We starten de avond met twee Sanskriet gebeden die je helpen om je hoofd leeg te maken en in je hart aan te komen. Vervolgens word je uitgenodigd om met ons mee mantra's te zingen. Je bent echter ook welkom om gewoon in stilte mee te genieten. Elke mantra wordt in het kort uitgelegd vanuit Vedantisch perspectief om zo de diepe symboliek van de mantra te begrijpen. Namelijk dat je het wezenlijke in jou, dat wat jij in essentie bent, toezingt, zodat dit wordt uitgenodigd om tot manifestatie te komen.

Wees welkom en zing met ons mee voor (innerlijke) rust, liefde en vrijheid

Werkelijke Stilte is de ruimte in jezelf waar geen gedachten zijn. Geen stemmetje wat continu doorpraat en oordeelt over wat goed en slecht is. Het stemmetje dat je hele leven lijkt te bepalen en die je als de waarheid bent gaan aannemen. Vedanta wil je laten beseffen dat dit stemmetje van het ego niet is wat je in wezen bent. Maar hoe kun je bevrijd worden van dit hypnotiserende stemmetje wat al zolang je leidraad is geweest? Mantra's zingen of reciteren (japa) is één van de technieken die Vedanta hiervoor aanreikt. Het stemmetje wordt vervangen door de heilige woorden van de mantra waardoor de mogelijkheid wordt gecreëerd om de ruimte van werkelijke Stilte te ontdekken en binnen te treden. Misschien is dat in het begin maar een korte ervaring, maar zodra je ervan hebt geproeft, weet je dat daar de werkelijke Waarheid ligt. Dat motiveert je om steeds meer de Stilte van jouw Zijn op te zoeken.