Mantra zingen- ontdek de Stilte voorbij helende klanken

Mantra zingen voor innerlijke vrede, liefde en vrijheid
Mantra zingen voor innerlijke vrede, liefde en vrijheid

Ervaar het opschonend vermogen van Mantra en Sankriet gebeden

Binnen International Vedanta Society (IVS) worden dagelijks naast mantra's ook Sanskriet gebeden gezongen. Deze zijn afkomstig uit de Veda's, de heilige geschriften uit India. Zij zijn gekozen vanwege hun zuiverend vermogen en hoge vibratie. Deze mantra's en gebeden worden begeleid op het harmonium en in een bepaalde melodie. In India wordt het harmonium als een heilig instrument gezien, omdat haar klanken, naast de Sanskriet woorden, je systeem diep zuiveren. Door deze gebeden dagelijks te zingen, kun je makkelijk oude stukken en patronen loslaten en jezelf opschonen.

Geef het pure Bewustzijn de ruimte om zich te ontvouwen

Door de innerlijke stilte die onstaat bij het zingen van de gebeden en mantra's krijgt het pure Bewustzijn in jou de ruimte om zich te ontvouwen. En dat is wat jij in werkelijkheid BENT!

Zodra dit Bewustzijn steeds meer tot manifestatie komt, merk je dat :

  • Je meer rust en vrede gaat ervaren

  • Je verbonden bent met een oneindige stroom van liefde die als vanzelf opborrelt vanuit je hart.

  • Je onbegrensd en één bent met alles om je heen. Je begint jezelf te herkennen in alles en iedereen

  • Je echt vrij bent

Verhoog je vibratie en maak je geest leeg

Mantra's bestaan uit een paar woorden die steeds worden herhaald. Meestal zijn de woorden in Sanskriet, de heilige oertaal uit India. De herhaling van heilige woorden maakt de geest leeg en verhoogt je vibratie.

De weg naar diepe meditatie

Mantra en gebeden zingen maken op deze manier de weg vrij voor diepe meditatie. Daarom is het één van de technieken uit de Vedanta om tot verstilling te komen. Je merkt dat je het leven steeds meer gaat leven vanuit een gevoel van overvloed, van thuis zijn en van acceptatie. De wereld is niet veranderd maar hoe jij het ervaart wel! Daar zit het geheim van een rijker, vervuld leven.