IVS Centrum 'Anjali Ashram'

Ontdek het eerste IVS centrum in Nederland sinds 2012

In januari 2012 is deze plek aangekocht in Berghem en werd het eerste IVS centrum in Nederland. Brahmacharini Anjali Ma heeft van begin af aan vol overgave gewerkt om het van een normaal woonhuis om te toveren tot een spiritueel centrum waar iedereen welkom is om aan te sluiten bij het dagelijkse Ashram programma. Daarnaast is er de mogelijkheid om een tijdje te verblijven in de ashram voor spirituele verdieping. Ook zijn er geregeld vieringen waarbij je op een toegankelijke manier kennis kunt maken met International Vedanta Society.

Een unieke spirituele krachtplek ingewijd door Bhagavan

In 2015 heeft Bhagavan, het hart en de oprichter van IVS, deze plek persoonlijk ingewijd. Dit maakt dit centrum extra bijzonder en waardevol voor IVS. Het is de eerste Ashram buiten India. Een unieke spirituele krachtplaats waar Bhagavan sterk voelbaar is.

Ontmoet Brahmacharini Anjali Ma

Anjali Ma is sinds 2010 betrokken bij International Vedanta Society. Vanaf het eerste moment heeft ze Bhagavan als haar spiritueel Leraar omarmt en heeft ze zich ingezet voor IVS. In 2019 heeft zij de inwijding tot Brahmacharini mogen ontvangen. Zij heeft de leiding over de Anjali Ashram. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over Anjali Ashram? Contacteer Anjali Ma via ivsnederland@gmail.com of kijk op haar website: www.ivs-vedanta.nl.

Anjali Ashram in Berghem
Anjali Ashram in Berghem
Brahmacharini Anjali Ma
Brahmacharini Anjali Ma