International Vedanta Society- ontdek wie je Bent

International Vedanta Society opgericht in 1989 door Sri Bhagavan.

Spirituele organisatie International Vedanta Society
Spirituele organisatie International Vedanta Society
Spirituele organisatie International Vedanta Society
Spirituele organisatie International Vedanta Society

Liefdadigsheidswerk in afgelegen dorpen

Naast het delen van Vedanta organiseert IVS ook programma's zoals voedsel, kleren en dekens uitdelen in afgelegen, arme dorpen. Ondertussen zijn over heel India al meerdere spirituele centra (Ashrams) geopend waar vele enthousiaste devoties samen werken.

Ontdek IVS wereldwijd

Ook buiten India wordt IVS steeds bekender. Ondertussen zijn er velen buitenlandse devoties van over de hele wereld, die in hun land programma's organiseren waarbij ze uitleg geven over de filosofie van de Vedanta.

Ontmoet IVS in Nederland

In Nederland geeft Brahmacharini Prabha Ma regelmatig Vedanta-meditatie bijeenkomsten en Mantra-zang bijeenkomsten op verschillende lokaties. Ook verzorgt zij online cursussen interactieve zijnsorëntatie. Mensen die behoeften hebben aan één op één begeleiding kunnen bij haar terecht voor individuele coaching.

Voor meer informatie over International Vedanta Society, neem eens een kijkje op: www.ivsweb.org

International Vedanta Society (IVS) is een spirituele non-profit organisatie. In 1989 is IVS door spiritueel leraar Sri Bhagavan in India opgericht, met als doel de filosofie van de Vedanta onder de mensen te brengen.

Hij wilt via dit platform mensen de weg aanwijzen naar Zelfrealisatie, waardoor ze een gelukkiger leven vol vervulling kunnen leiden.